Cara-cara membuat roti bakar roti bakar Brown coklat keju

keju adalah hidangan manis dan lazat pada waktu malam dengan gabungan bahan-bahan roti segar, keju dan meses chedar coklat. Roti bakar juga boleh berkhidmat untuk beberapa jenis rasa yang dikehendaki dan more here satu roti bakar keju coklat. Untuk menikmati roti bakar ini anda boleh mencari peniaga roti bakar pinggir jalan.

Jadi, anda tidak perlu bersusah payah untuk mencari roti bakar bijirin. Di samping itu, bijirin roti bakar juga agak berpatutan harga bandrol. dengan rasa itulah membuat roti bakar gemari ramai kalangan pelbagai hidangan try here yang manis dan lazat. Daripada kanak-kanak ke dewasapun orang benar-benar seperti makanan roti bakar ini.

Untuk anda yang seperti coklat roti bakar dengan keju, kami mempunyai penyelesaian supaya anda boleh menikmati sambil scrimping. Di sini kami berkongsi cara-cara membuat roti bakar keju coklat yang manis dan lazat. Untuk membuatnya sendiri adalah mudah dan mudah. hanya perlu usaha supaya keputusan yang diperolehi akan lebih secara optimum. Untuk itu Mari kita menyediakan bahan-bahan yang diperlukan untuk membuat coklat dengan roti bakar keju. Berikut adalah resipi...

Bahan-bahan dan rempah-ratus yang digunakan:

roti segar 10 keping
Coklat meses mengikut bahagian atau secukup rasa
keju Cheddar untuk merasai dan memarut
cecair putih yang tebal dan manis secukup rasa
marjerin juga menyediakan secukup rasa

Langkah-langkah dalam membuat roti bakar keju coklat yang:

Prtama, menyediakan roti segar dan marjerin, kemudian marjerin pada bahagian roti segar
Baik, ingat untuk berus grill sedikit marjerin. Jika dalam pembakar roti sedang Panas, letakkan roti segar satu demi satu. Bakar sehingga setengah masak.
Seterusnya, Rebutlah grater keju dan kemudian Tabur atas coklat meses grill roti itu. Tabur roti segar dibakar dengan meses coklat dan keju parut
Untuk menikmati rasa manis, merebut dan tambah susu. Tidak ada lebihan atau kekurangan tetapi Tambah secukup rasa.
Seterusnya tutup roti yang kedua duanya pada bahagian atas. Jika ada, terus Bakar sehingga selesai atau warna roti bertukar menjadi kuning keemasan.
Untuk roti segar, melakukan proses di atas.
Untuk pembentangan, angkat roti bakar itu dan dimasukkan ke dalam hidangan.
Well, deh selesai, hidangan roti bakar keju coklat adalah bersedia untuk berkhidmat dalam.

Jadi resipi untuk membuat roti bakar keju coklat yang kita bahas kali ini. Mudah-mudahan boleh menerima dan sangat sesuai untuk anda yang ingin mencuba membuat roti bakar keju coklat di rumah. Nasib baik dan menikmati.

To leave a comment, please sign in with
or or

Comments (0)