Resepi memasak Palaro Tier

masakan adalah seperti seorang karya seni kerana terdapat kesukaran dalam cara membuatnya. Atas peluang yang baik buat masa ini ingin have a peek at this website untuk resipi memasak anda yang sedang mencari rujukan tambahan. Mungkin resipi bagaimana untuk membuat lapisan Palaro tidak sesuai untuk disajiakan kepada rakan-rakan anda atau ditafsirkan untuk adik di rumah.
 
Bahan-bahan resipi membuat piring yang benar-benar tidak terlalu menyusahkan dan ribet. Anda boleh mendapatkannya dengan mudah. Bilakah hidangan ini diwujudkan tidak syak lagi keputusan yahut dan lazat

Daging lembu diproses digabungkan dengan cili merah yang besar, jintan putih dan rempah-ratus lain dan kemudian check this out smothered dengan sos. Rasa yang menyelerakan dan lazat lazat pasti anda.

Bahan-bahan/rempah ratus:

600 gram daging lembu, dihiris nipis
1000 ml air
1 sudu besar cornstarch dan 1 sudu besar air, dibubarkan
minyak untuk menggoreng

Halus bahan perasa:

6 padi merah besar
2 cm halia
5 cm di Miku saiz
3 keping untuk cengkih
1/4 sudu teh pala
jintan putih 1/4 sudu teh tanah
1 sudu teh ketumbar
1 3/4 camca teh garam
gula 1 sudu teh zarah

Cara pemprosesan:

Campurkan rempah dan daging. Tuang 250 ml air (daripada 1000 ml air). Masak sehingga mendidih.
Tuang baki air. Masak sehingga selesai dan meresap.
Angkat daging. Daging goreng hingga kuning keperangan.
Mengukur 350 ml air sisa daging rebus (kurang ditambah dengan air kosong). Masak sehingga mendidih. Menebal dengan cornstarch penyelesaian. Masak sehingga ia meletup-letup.
Hidangkan dengan daging yang smothered dalam sos.
Untuk hidangan 8

Jika itu adalah maklumat mengenai resipi bagaimana untuk memasak Lapis Palaro boleh kami memaklumkan kepada anda di rumah. Terus mencipta Tukang masak dan tahan baik dan Jangan sekali-kali berputus asa. Akan pasti memaklumkan tidak dapat mencipta rumah keluarga bangga. Untuk maklumat tambahan anda juga boleh membaca lain resipi kacang merah kelapa kari masakan pucuk
To leave a comment, please sign in with
or or

Comments (0)